Azienda consigliata
Consigliata

ID:184 B&B Casale a Canalicchio* - Perugia (Perugia)

Category: 3 Price range Medium
Call now: Tel. 0742-849090 - 347-8891600

  68 utenti hanno già chiesto informazioni - questa pagina è stata consultata 267063 volte

Richiedi preventivo

Een hartelijk welkom in ons Landshuis B&B in Canalicchio: oase van vrede en sereniteit in het groene hartje van Umbria. Het B&B is gebouwd in een oud country house, gelegen op de top van een glooiende heuvel, omgeven door olijfboom-en wijngaardes in een prachtige ligging met uitkijk op de vallei tiberina tot op de heuvels van Perugia. Het Landshuis in Canalicchio bevindt zich in een onafhankelijk met zorg gerenoveerd country house, zo mogelijk gebouwt om onze gasten goed te kunnen verwelkomen: de grote openhaard en de interne comfort maken de atmosfeer nog unieker en mooier om u zodoende een verblijf aan te kunnen bieden om heerlijke rustige momenten te kunnen beleven en de provincie Umbria te kunnen ontdekken.  

Een groot balkon met uitzicht en de tuinen van ons Bed and Breakfast, zijn voor u ingericht om prachtige momenten te kunnen beleven genietend van een beeldschoon uitzicht op Umbria en de prachtige zonsondergangen.

Het Landshuis B&B in Canalicchio ligt te midden van de natuur, dichtbij het beroemde dorp Canalicchio; een zeer kleine middeleeuwse burcht, gelegen op een centrale en stratetische ligging om makkelijk Umbria te kunnen bezoeken. Ookal is het B&B gelegen in de stilte van de natuur van Umbria in ons country house, toch is het makkleijk om al de beroemde geschiedrijke, culturele en religieuse middeleeuwse steden zoals Assisi, Perugia, Todi, Spello, Foligno, Montefalco en Bevagna te kunnen bezoeken.

De gasten van ons Bed and Breakfast kunnen ‘s ochtends genieten van een heerlijk ontbijt met marmellades gemaakt van ons eigen gecultiveerd fruit, eigengemaakte confituurtaarten, de ‘torcoli’ en andere typische umbriaanse lekkerneijen.

Omschrijving kamers/appartementen:

Ons Bed and Breakfast bevindt zich in een oud landshuis en bestaat uit een onafhankelijk appartement begeven op twee verdiepingen dat 6 tot 7 personen kan herbergen (2 kamers, 2 badkamers, klein woonverblijf met slaapbank) en is bijna geheel ingericht met antieke gerestaureerde meubels, voorzien van elk comfort.  

Begaande grond:  bestaat uit een groot woonverblijf met kookhoek en een grote openhaardBadkamers met douche en een kleine antikamer. Het ontbijt wordt geserveerd in het woonverblijf vanwaar men toegang heeft op de grote buitenplaatsen.  

Eerste verdieping:

bestaat uit een tweepersoonsslaapkamer  en een  kamer met twee bedden  met de mogelijkheid tot een derde bed;   zaaltje met tweepersoonsslaapbank; badkamers met douche.  Kleine bibliotheek.

Waar we te vinden zijn:

Halverwege Perugia en Todi, in het Landshuis B&B in Canalicchio, centrale en stratetische ligging in het hartje van Umbria vanwaar het mogelijk is om in korte tijd de belangrijkste geschiedrijke, kunst, religieuse-en enogastronomische middeleeuwse steden te bereiken zijn zoals  Assisi, Perugia, Todi, Spello, Foligno, Montefalco, Bevagna, Spoleto, Gubbio en Orvieto.

Produkten:

Van de olijfboomgaardes  die het Landshuis B&B in Canalicchio omringen, met zorg geteelt zonder enig gebruik van chemische stoffen, produceren wij een optimale Extra Vergine Olijfolie. De olijven worden met de hand geraapt en in dezelfde dag geperst door een ‘koele’ persings metode, zodoende verkrijgt men een optimale en heerlijke Extra Vergine Olijfolie.

Al onze gasten zijn uitgenodigt om onze Extra Vergine Olijfolie proeven.  

Specialiteiten:

Vanwege de centrale ligging van het Landshuis B&B in Canalicchio is het makkelijk om de meeste interessante geschiedrijke, culturele en religieuse steden te bezoeken.    

De rust van het Landshuis B&B in Canalicchio nodigt u uit om tijdens uw vakantie te genieten van het contact met de natuur. Vanaf het Bed and Breakfast lopen verscheidene antieke paadjes die in der tijd de communicatie wegen waren tot de rondliggende burchten en die vandaag de dag nog steeds te voet, op de mountain bike of te paard bereikbaar zijn. In de nabije omgeving bevindt zich een manege en ook een vissportmeertje.  

De smaakliefhebbers onder u bevelen wij de typische restaurantjes in de omgeving aan en in de zomer de vele culinaire dorpsfeesten.   

Huur van landshuis in Umbria, landshuis voor vakantie in bed and breakfast dichtbij Perugia, dorp Canalicchio. Huur van privéé huis voor vakantie, met uitzicht op Perugia, 2 kamers, woonverblijf met openhaard, ingerichte tuin.

 • Kleine openhaard
 • Restaurant op 1 km.
 • Ruitersport op ongeveer 3 km.
 • Trekking
 • Fietstoerisme
 • mountain bike
 • natuurwandelingen
 • autoparkeerplaats
 • kookhoek
 • Huisdieren zijn toegestaan
 • Gedurende het hele jaar door geopent
 • Buiten tafel en stoelen
 • Ingerichte tuin
 • Terras met uitzicht
 • Barbeque
 • Tuin
 • Vliegveld van Perugia 20 Km
 • Perugia 25  km.
 • Todi 18 km.
 • Assisi 30 km.
 • Lago Trasimeno 40 Km.
 • Gubbio 70 Km.
 • Florence 180 Km.
 • Rome 140 Km.

Suggestie aan uw vrienden:

Richiedi preventivo

Prijslijst in Euro B&B Casale a Canalicchio
Low season: January, February, March, April, November Medium season: May, June, July, September, October High Season: July, August, Christmas, New Year's Day, Easter/Festivity Weekend (Public holidays excluded)
7 overnachtingen Landshuis 2 personen met Ontbijt 240 350 550 140
7 overnachtingen Landshuis 4 personen met Ontbijt 340 450 650 220

Suggestie aan uw vrienden:
Vul dit formulier in voor prijsofferte en meer info zonder verplichting:

B&B Casale a Canalicchio

Controlla attentamente la mail che hai inserito.
Circa il 20% degli utenti la inserisce errata
--
--
(inserire anni compiuti separati da virgola es. 5,7,10)
(Se ne avete uno)
(Se non ricevi entro breve la copia della richiesta,
controlla la casella Posta Indesiderata/SPAM)

Suggestie aan uw vrienden:

Dicono di noi:   Eccezionale   ★★★★★       9,50 su 10 basato su 119 recensioni   Scrivi recensione